Starminsky sloepverhuur met schipper

Eerst een lunch of diner en daarna ontspannen varen over de Maasplassen. Voor een vriendendag, familie uitstapje of verjaardag.

Rich Starmans, geboren en getogen in Wessem kent het gebied op zijn duimpje en laat u de mooiste plekjes zien van de Limburgse Maasplassen. Hij draagt zorg voor een veilige vaart zodat u kunt genieten zonder allerhande neven taken. Gewoon drankje in de hand, gezellig bijpraten terwijl het landschap aan u voorbij trekt.

Bij een buitje kan over het voorste gedeelte eenvoudig een cabrioletkap geopend worden. Ook kinderen en ouderen genieten van comfort en veiligheid. De sloep is CE gekeurd, alle veiligheidsmiddelen zoals zwemvesten, brandblusser, marifoon etc. zijn aan boord.

In overleg bepaald u samen met Rich waar u naartoe vaart, in principe tussen sluis Linne en Maaseik in België. Naar Roermond kan ook, u dient dan wel rekening te houden met twee keer wachttijd aan de sluis.

U kunt veilig en gemakkelijk aan boord gaan aan onze stijger direct voor ons terras. Aan boord zijn frisdrank, wijn en bier verkrijgbaar.

U wordt weer bij The Beacon afgezet op afgesproken tijd, waar u natuurlijk altijd welkom bent voor nog een borrel met wat hapjes of diner!!!

 

De prijzen zoals hieronder aangeven zijn incl. brandstof en schipper voor maximaal 6 personen en bij slecht weer geheel kosteloos te annuleren.

1 tot 7 personen         € 60,00 per uur incl. BTW

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-46805510