Zakelijk

zakelijkAmbiance op het water

Restaurant The Beacon is niet alleen een restaurant, maar biedt ook zakelijke mogelijkheden. Zo is er gelegenheid om de conferentieruimte Caboose te boeken voor vergaderingen, en/of presentaties. De ruimte biedt voldoende capaciteit en heeft een hoge opzet met veel lichtinval. U kunt voor verschillende opstellingen kiezen, zoals: de theater-, carré-, school- en u-vorm en de diner- en feestopstelling. Daarnaast kunt u ook nog eens gebruik maken van het riante terras die de Caboose omringt. Het uitzicht over de jachthaven en de Comfortships maakt onze locatie uniek en zal u zeker bevallen.Daarnaast biedt Comfortparc de mogelijkheid om u een rondleiding te verzorgen over het Comfortdoc. Aan het doc liggen de Comfortships aangemeerd. Deze varende watervilla’s zijn een unieke verschijning aan De Maasplassen en zeker de moeite van het bezichtigen waard.

Arrangementen

Onze zaal wordt regelmatig gebruikt voor vergaderingen en presentaties. Het is mogelijk om tijdens uw verblijf gebruik te maken van een van onze arrangementen .Uiteraard is ook een combinatie van arrangementen mogelijk.

Door de ideale ligging in het midden van Limburg is het makkelijk om in een kort tijdsbestek de grote en middelgrote steden te bezoeken, zoals Maastricht en Roermond. Ook de aangrenzende buurlanden zijn vanuit Wessem snel te bereiken. Kortom, welke wensen u ook heeft qua locatie, ligging en facilitaire mogelijkheden, The Beacon kan eraan voldoen.

U kunt contact opnemen voor alle informatie omtrent de zakelijke mogelijkheden die wij u kunnen bieden.